6.2.1.1.4. DIBS

Du er her: Kontrolpanel > Webshop > Betalingsmetoder > Kreditkortbetaling

For at benytte DIBS som betalingsudbyder, skal du selv sørge for at bestille og opsætte det. (API-adgang påkrævet for fuld integration).

Når aftalen er oprettet, skal du vælge DIBS som udbyder:

Herefter skal du indsætte dine login-oplysinger fra din DIBS-aftale i SmartWeb systemet samt det Merchant ID (som det hedder i DIBS)/Shop ID (Som det hedder i SmartWeb administrationen), du finder i DIBS.

Brugernavn og adgangskode er det, du logger ind med på din DIBS-løsning.

Shop ID finder du i DIBS under opsætning> Rediger profil:

Når oplysningerne fra DIBS er skrevet ind i din SmartWeb webshop, er DIBS klar til brug.