6.2.4.1.1. OnPay

Du er her: Kontrolpanel > Webshop > Betalingsmetoder > Kreditkortbetaling > OnPay

Med en betalingsgateway fra OnPay kan dine kunder nemt og sikkert betale online.

1. Når OnPay er købt, skal de vælges som udbyder:

2. Herefter skal du bruge dit Shop ID, dit Brugernavn og din Adgangskode og skrive dem ind i Smartweb systemet.

3. Du kan finde dit Shop ID i bunden af OnPay siden, når du er logget ind i din betalingsløsning:

Det efterspurgte brugernavn og adgangskode er fra API brugeren under "Legacy indstillinger" - hvis der ingen API bruger er opretttet, skal dette gøres først.

4. Når alt er indtastet, er du klar til at benytte OnPay som betalingsmetode.

Betalingsvindue design

Under Legacy indstillinger > Betalingsvindue er det muligt at opsætte et eller flere designs for betalingsvinduet.

Husk at sætte betalingsvinduet til standard, som du vil bruge.

Ønsker du sprog eller site specifikke designs, skal designet hedde følgende: [shop-brugernavn]_[site id]_[sprog iso]. Det vil eksempelvis se således ud: swXXXX_1_DK

IP-adresse

Det kan være nødvendigt at tilføje IP-adressen i OnPay administrationen, når man kobler sin betalingsgateway på shoppen.

IP-adressen tilføjes under Avancerede indstillinger > API > Tilladte IP'er.

IP-adressen hentes fra SmartWeb administrationen under Kontrolpanel > Betalingsmetoder > Kreditkortbetaling.