6.2.4.1.1. Wannafind

Du er her: Kontrolpanel > Webshop > Betalingsmetoder > Kreditkortbetaling > Wannafind

Med en betalingsgateway fra Wannafind kan dine kunder nemt og sikkert betale online.

Du skal bestille Wannafind direkte igennem SmartWeb i 'Mit Abonnement > Tillægsmoduler'. Læs mere HER.

1. Når dette er gjort, skal du vælge Wannafind som udbyder (Hvis intet andet er valgt, vil denne være valgt som standard):

2. Herefter skal du bruge dit Shop ID, dit Brugernavn og din Adgangskode og skrive dem ind i Smartweb systemet.

3. Du kan finde dit Shop ID i toppen af Wannafindsiden, når du er logget ind i din betalingsløsning:

Det efterspurgte brugernavn og adgangskode er blot det, du logger ind med, når du logger ind på din Wannafind betalingsløsning.

4. Når alt er indtastet, er du klar til at benytte Wannafind som betalingsmetode.

Betalingsvindue design

Under Avancerede indstillinger > Betalingsvindue er det muligt at opsætte et eller flere designs for betalingsvinduet.

Det er vigtigt at fluebenet vælges, så designet vises som standard.

Ønsker du sprog eller site specifikke designs, skal designet hedde følgende: [shop-brugernavn]_[site id]_[sprog iso]. Det vil eksempelvis se således ud: swXXXX_1_DK

IP-adresse

Det kan være nødvendigt at tilføje IP-adressen i Wannafind administrationen, når man kobler sin betalingsgateway på shoppen.

IP-adressen tilføjes under Avancerede indstillinger > API > Tilladte IP'er.

IP-adressen hentes fra SmartWeb administrationen under Kontrolpanel > Betalingsmetoder > Kreditkortbetaling.

Læs mere:

Refunder betaling