6.2.1.1.2. ePay

Du er her: Kontrolpanel > Webshop > Betalingsmetoder > Kreditkortbetaling > ePay

Med en betalingsløsning fra ePay kan du nemt modtage betalinger online.

Der er flere muligheder for at oprette en ePay aftale. Enten direkte igennem SmartWeb eller igennem ePay.

1. Du kan bestille ePay direkte hos SmartWeb. Det kræver et tillægsmodul, som tager 3-5 dage og så er du klar til at modtage betalinger.
2. Eller du kan bestille betalingsløsningen igennem ePay.

Hvis du bestiller igennem SmartWeb, hvilket er beskrevet HER, så får du en e-mail fra SmartWeb support efter 3-5 dage og så er du klar til at opsætte ePay på din Webshop.

Sådan opsætter du ePay på din webshop:

1. Vælg ePay som udbyder, som vist i nedenstående.

2. Forretningsnummer: Du skal bruge dit Forretningsnummer. Du kan finde dit Forretningsnummer (Som det hedder i Hostedshop-systmet)/ Merchant number (Som det hedder i ePay systemet) i ePays kontrolpanel under Overview > Payment system:

3. WindowID:
 Det er desuden også muligt at angive et windowId. Dette bestemmer hvilket betalingsvindue hos ePay du ønsker at anvende. WindowId findes i ePays eget kontrolpanel.

Som det næste, skal du tilføje det, eller de domæner, som skal knyttes til ePay løsningen. Som udgangspunkt kan du sætte ét domæne ind, men hvis du ønsker flere domæner tilknyttet, kontakter du blot ePay igennem deres kontaktformular.

Ønsker du også at opsætte API, skal du indtaste IP-adressen på din løsning i SmartWeb under API/Webservices > Adgang:
Du kan finde din IP-adresse ved at klikke på Kontrolpanel > Betalingsmetoder > klik på blyanten ud for Kreditkortbetaling.

Hvis IP-adressen ikke står der, skal du ændre "Udbyder" til "ePay".

4. Når dette er skrevet ind, er du klar til at bruge ePay.

Hvis du anvender ePay, så vær opmærksom på, at MD5 ikke længere er påkrævet, men valgfrit. Dvs. at det er slået fra i kontrolpanelet hos ePay. Hvis feltet er tomt i webshop-sytemet, betyder det, at det er slået fra i din betalingsløsning. Hvis du gerne vil have Paii eller Viabill på din webshop, så kan du bestille det via ePay.

Læs mere:

Refunder betaling