6.2.1.1.5. QuickPay

Du er her: Kontrolpanel > Webshop > Betalingsmetoder > Kreditkortbetaling

NB! Videoen er til den gamle version af QuickPay, og vi er opmærksomme på at QuickPay har fået nyt user interface.

Du skal selv sørge for at bestille og opsætte QuickPay.

Når dette er gjort, skal du vælge QuickPay som udbyder:

Herefter skal du bruge din API User key og din Private nøgle fra Quickpay, og skrive dem ind i Smartweb systemet.

Du kan finde din API User key og din private nøgle i Quickpay's kontrolpanel under Indstillinger > Integration:

Herefter skal du inde i QuickPay, angive det shopsystem du benytter (SmartWeb), og angive dit domæne som handles fra. Hvis du ønsker flere domæner tilknyttet samme løsning, skal du kontakte din indløser.

Når disse informationer er skrevet ind, er du klar til at bruge QuickPay.

Vær opmærksom på, at QuickPay ikke accepterer ordrenumre med mindre end fire tegn. Derfor er det nødvendigt, at du går ind under kontrolpanel > Ordrer og indstiller næste ordreid til fx. 1000 eller mere.