Kontooverførsel

Du er her: Kontrolpanel > Webshop > Betalingsmetoder > Kontooverførsel

Denne betalingsmetode giver kunden mulighed for at overføre betalingen via en kontooverførsel.

Moms: Angiv om denne betalingsmetode skal være med eller uden moms.

Titel: Angiv titlen for betalingsmetoden. Du kan angive en unik titel for alle de sproglag på din webshop.

Beskrivelse: Her kan du beskrive betalingsmetoden for kunden, som han/hun vil kunne se, når personen når til dette punkt i købeprocessen. Du kan lave en unik beskrivelse for alle sproglag.

Leveringslande: Vælg hvilke lande betalingsmetoden skal være aktiv for.

Brugerrettigheder: Angiv hvem, der skal have mulighed for at bruge betalingsmetoden.

• Synlig for alle: Kan bruges af ALLE, der besøger din webshop.

• Synlig for gæster: Kan bruges af besøgende, der kommer til din webshop uden at være logget ind.

• Synlig for kunder: Kan bruges af kunder, der har oprettet en bruger i din webshop.

• Synlig for kunder B2B: Kan bruges af kunder, der har et B2B login.

• Synlig for Kun nyhedsbrev tilmeldte: Kan benyttes af brugere, der er tilmeldt nyhedsbrev.

• Synlig af Mærker/Producenter: Kan benyttes af brugere, der er oprettet som leverandør.

Ordrestatus ved betaling: Vælg hvilken status ordren skal have i systemet, når kunden har gennemført en betaling.

Gebyr #1: Her kan du indtaste et eventuelt gebyr for kontooverførsel i valuta.

Gebyr #2: Her kan man indtaste et eventuelt gebyr for kontooverførsel i procent.

Sortering: Vælg den rækkefølge dine betalingsmetoder skal vises i. Betalingsmetoden med det laveste tal vil blive vist først.

Vi anbefaler, at du skriver kontooplysningerne i Ordrebekræftelsen under dine E-mail tekster.