Danske NetBetaling

Du er her: Kontrolpanel > Webshop > Betalingsmetoder > Danske NetBetaling

Denne betalingsmetode giver kunden mulighed for at betale via Danske netbetaling. Denne metode er forbeholdt kunder, der har Danske Bank som pengeinstitut, da det er en service, de udbyder.

Moms: Angiv om denne betalingsmetode skal være med eller uden moms.

Titel: Angiv titlen for betalingsmetoden. Det er muligt at angive en unik titel for hvert sproglag på din webshop.

Beskrivelse: Her kan du beskrive betalingsmetoden for kunden, som han/hun vil kunne se, når personen når til dette punkt i købeprocessen. Du kan oprette unikke beskrivelser for alle sproglag.

Leveringslande: Vælg hvilke lande betalingsmetoden skal være aktiv for.

Brugerrettigheder: Her angiver du, hvem der skal have mulighed for at bruge betalingsmetoden.

• Synlig for alle: Kan bruges af ALLE, der besøger din webshop.

• Synlig for gæster: Kan bruges af besøgende, der kommer til din webshop og ikke er logget ind.

• Synlig for kunder: Kan bruges af kunder, der har oprettet en bruger i din webshop.

• Synlig for kunder B2B: Kan bruges af kunder, der har et B2B login.

• Synlig for Kun nyhedsbrev tilmeldte: Kan benyttes af brugere, der er tilmeldt nyhedsbrev.

• Synlig af Mærker/Producenter: Kan benyttes af brugere, der er oprettet som leverandør.

Ordrestatus ved betaling: Vælg hvilken status ordren skal have i systemet, når kunden har gennemført en betaling.

Gebyr #1: Her kan du indtaste et eventuelt gebyr for kontooverførsel i valuta.

Gebyr #2: Her kan du indtaste et eventuelt gebyr for kontooverførsel i procent.

Sortering: Vælg den rækkefølge dine betalingsmetoder skal vises i. Betalingsmetoden med det laveste tal vil blive vist først.

Aftale nr.: Her indtastes dit aftalenr. hos Danske Bank.

Bemærk: Hvis du kører med flere sproglag eller sites, er det muligt at køre med forskellige Danske bank-aftaler. Du kan læse mere om det her.