PayPal

Du er her: Kontrolpanel > Webshop > Betalingsmetoder > PayPal

Paypal er en online betalingsmetode, som er fast integreret i SmartWeb. Dette betyder, at du ikke behøver nogen aftale med andre end Paypal for at benytte denne betalingsmetode. Der er flere og flere der bruger PayPal, hvorfor det er en god idé at oprette sig hos PayPal og bruge det på sin webshop. Du kan se vores guide omkring, hvordan du opretter en PayPal konto: HER.

Moms: Angiv om gebyret for denne betalingsmetode skal være med eller uden moms.

Titel: Angiv titlen for betalingsmetoden. Det er muligt at angive en unik titel for hvert sproglag på din webshop.

Beskrivelse: Her kan du beskrive betalingsmetoden for kunden, som han/hun vil kunne se, når personen når til dette punkt i købeprocessen. Du kan oprette unikke beskrivelser for alle sproglag.

Status:
Aktiver eller deaktiver PayPal.

Hæv øjeblikkeligt:
Hvis det er aktivt, så trækkes pengene automatisk så snart kunden har afsluttet købet på din webshop. På den anden side, hvis det ikke er aktivt, så skal pengene trækkes manuelt på din PayPal konto.

Brugerrettigheder: Her angiver du hvem, der skal have mulighed for at bruge betalingsmetoden.

• Synlig for alle: Kan bruges af ALLE der besøger din webshop.
  • Synlig for gæster: Kan bruges af besøgende, der kommer til din webshop og ikke er logget ind.
  • Synlig for kunder: Kan bruges af kunder der, har oprettet en bruger i din webshop.
  • Synlig for kunder B2B: Kan bruges af kunder, der har et B2B login.
  • Synlig for Kun nyhedsbrev tilmeldte: Kan benyttes af brugere, der er tilmeldt nyhedsbrev.
  • Synlig af Mærker/Producenter: Kan benyttes af brugere, der er oprettet som leverandør.

Ordrestatus ved betaling: Vælg hvilken status ordren skal have i systemet, når kunden har gennemført en betaling.

Gebyr #1: Her kan du indtaste et eventuelt gebyr for kontooverførsel i valuta.

Gebyr #2: Her kan man indtaste et eventuelt gebyr for kontooverførsel i procent.

Sortering: Vælg den rækkefølge dine betalingsmetoder skal vises i. Betalingsmetoden med det laveste tal vil blive vist først.

Brugernavn: Indtast det brugernavn, du har fået hos Paypal.

Bemærk: Hvis du kører med flere sproglag eller sites, er det muligt at køre med forskellige PayPal konti. Læs mere HER.