Betaling med Klarna

Du er her: Kontrolpanel > Webshop > Betalingsmetoder > Klarna > betaling med Klarna

Når en kunde betaler med Klarna, er proceduren lidt anderledes, end du kender det fra de andre betalingsmetoder.

Før en kunde kan betale med Klarna, skal de accepteres via et kredittjek, som gennemføres af Klarna. Såfremt kunden accepteres, betaler Klarna det fulde beløb til din webshop, mens kunden skal betale beløbet direkte til Klarna.

Når en kunde kommer til betalingstrinnet i din checkoutproces, vil personen have mulighed for at vælge Klarna. Når dette vælges, skal kunden indtaste sit fulde CPR nummer, som illustreret nedenfor.

Når kunden har udfyldt dette og accepteret handelsbetingelserne for sin webshop, vil en anmodning blive sendt afsted til Klarna, som herefter afgør, om kunden kan accepteres til fakturabetaling eller ej.

Hvis en kunde har valgt at betale med Klarna, vil der, udfor deres ordre i SmartWeb, være dette ikon . Du kan se en status for ordren ved at trykke rediger. Herefter vil status fremgå, som vist nedenfor.

Ovenstående ordre er godkendt fra Klarna. Status kan også være Afventer, hvilket betyder, at Klarna arbejder på sagen. Når status er godkendt, kan du trykke Aktiver. Dette vil gennemføre ordren, og lade Klarna vide, at de kan overføre ordrebeløbet til dig. Når du har trykket Aktiver, kan du se et link til den ordrebekræftelse, der kommer fra Klarna. Denne kan ses under Uploadede faktura, som vist i eksemplet nedenfor.

Ved at klikke på PDF linket vil du kunne se den aktuelle faktura. Denne faktura anbefaler vi, at du udskriver og vedlægger varen, der skal sendes til kunden.

Bliver kunden IKKE godkendt, vil du ikke blive informeret om årsagen. Kunden har mulighed for at tage kontakt til Klarna og få en grund.

Ved Tyske og Hollandske kunder skal der indtastes fødselsdato. Ved Firmakøb bruger Klarna CVR nummer til at godkende kunden.