7.1. Upload af filer

Du er her: Filhåndtering

I følgende afsnit vises, hvorledes filer uploades til filhåndteringen.

1. Gå til Filhåndtering og tryk på  for at få nedenstående side frem

2. Tryk på Tilføj filer.

3. Der åbnes nu et vindue med PC'ens indhold. Find de(n) ønskede fil(er) og tryk Åbn for at starte upload. Hold CTRL-knappen nede for at vælge flere filer til upload på én gang.

4. Systemet uploader herefter automatisk, de valgte filer til den valgte mappe i filhåndteringen, og de kan hereftes bruges i systemet.

Det er også muligt at benytte en såkaldt drag and drop funktion. Læs mere herunder:

5. Find den pågældende mappe i filhåndteringen, som du ønsker at uploade filen til.

6. Åbn den mappe på din PC der indeholder filerne.

7. Vælg de relevante filer.

8. Tag fat i filerne med musen, og træk dem over i det åbne vindue i filhåndteringen.

9. Giv slip og de valgte billeder vil nu blive uploadet til filhåndteringen.