7.5. Private filer

Du er her: Filhåndtering

SmartWebs fildeling er forbeholdt offentlige filer som kunder, søgemaskiner mv. må have lov at se. Selvom du ikke nødvendigvis linker offentligt til filerne, er det muligt at tilgå filerne via et direkte link. Derfor anbefales det på det kraftigste ikke at bruge de offentlige mapper til private filer.

Private filer
Hvis du ønsker at dele interne filer, som ikke skal være offentligt tilgængelig, skal du bruge mappen Private filer. Filer som er placeret i denne mappe kan kun deles offentligt via en Mediearkivside, som kan lukkes af med et bruger-login.

Bemærk! SmartWeb er ikke en intranetløsning, og vi fraråder derfor upload af personfølsomme/fortrolige filer.