Google Analytics Nyhedsbreve

Hvis du i forvejen anvender Google Analytics til at måle trafikken på din webløsning, har du mulighed for at gøre det samme med de nyhedsbreve, du afsender fra webløsningen.

SmartWeb indsætter automatisk en række oplysninger i de udsendte nyhedsbreve, der herefter vil rapportere tilbage til Google Analytics. Det kan eksempelvis være en bruger, der klikker på et link i nyhedsbrevet, hvilket registreres og vises i Google Analytics statistikkerne.

For at se hvor meget trafik et nyhedsbrev genererer, så skal du gå ind under Trafikkilder > Kampagner i Google Analytics. Her vil nyhedsbrevet være synligt med det valgte navn.