9.2. PayPal

Med SmartWeb’s PayPal integration er det hurtigt at indføre onlinebetaling på webshoppen. Samtidig er det gratis at oprette en PayPal konto og modtage kreditkortbetalinger. Det eneste, du betaler, er et fast gebyr pr. transaktion. Dvs. PayPal modtager betalingen og sender pengene, fratrukket gebyret, videre til din konto. Alt dette og meget mere kan du læse om på www.paypal.com

Note: Når du som shopejer tilbyder Paypal, vil du altid modtage en mail om modtaget betaling på den mail, som du registrerer dig med. Derfor er det en god idé at tilmelde din Paypal med en email-konto, du ofte bruger og tjekker.

Denne guide går igennem følgende punkter:

• Opret en PayPal virksomhed/business konto.
  • Verificer din PayPal konto.
  • Opsæt webshopbetalinger på PayPal.
  • Aktiver PayPal på din webshop.

Med denne guide er du altså hurtigt og nemt i gang med PayPal onlinebetaling.

Læs mere:

9.2.1. Opret en PayPal virksomhed/business konto

9.2.2. Verificering af din PayPal konto

9.2.3. Opsæt webshop betalinger på PayPal

9.2.4. Aktiver PayPal på din webshop