9.2.1. Opret en PayPal virksomhed/business konto

For at webshoppens kunder kan bruge PayPal, skal du først have oprettet en konto hos PayPal. Det er via denne konto, at PayPal ved, hvor pengene kommer fra, og hvem de tilhører. Det er også igennem denne konto, du kan se statistikker over tidligere betalinger, lave refunderinger mm.

Nedenfor vises hvordan en konto hos PayPal oprettes.

1. Gå ind på PayPal´s erhvervs side. https://www.paypal-danmark.dk/erhverv/

2. Tryk på Opret konto

3. Herefter vises nedenstående side. Vi anbefaler dig at vælge Website Payments Standards.

4. Du skal herefter vælge, hvilket land din virksomhed ligger i og til sidst klikke Opret en ny konto

5. Herefter skal du udfylde flere informationer omkring din virksomhed.

6. Tryk Fortsæt når alle nødvendige felter er udfyldt.

7. Udfyld nu de ønskede login og sikkerhedsinformationer.

8. Klik Accepter betingelser forneden på siden og tryk herefter Godkend og fortsæt.

9. Din PayPal konto er nu oprettet.

10. Du vil modtage en mail, der har til formål at verificere din email adresse. Tryk Bekræft din email for at komme til en side, hvor du skal indtaste dit password.

Når dette er gjort, vil du komme til din opsætning, hvor du kan styre alle informationer om din PayPal konto. Det er også her, du kan opnå den endelige verificering, der er sidste skridt på vejen.