Verificering af din PayPal konto

I forbindelse med betalinger via internettet er sikkerhed altid højeste prioritet. Derfor er det vigtigt at være korrekt verificeret af PayPal, inden betalingssystemet tages i brug for at undgå snyd og bedrag for både dig og dine kunder.

Først skal der tilknyttes et hæve- eller kreditkort til kontoen. Her vælges det kort, som betalingerne fra webshoppen skal gå ind på, samt det kort hvorfra eventuelle refunderinger skal trækkes. Tryk Tilknyt og bekræft mit hæve- eller kreditkort som vist nedenfor og indtast de korrekte kortoplysninger for at oprette kortet. Herefter bliver der trukket et beløb på 12,50,- kr fra den pågældende konto indenfor 2-3 dage. Overførslen gives et 4-cifret nummer, som skal oplyses til PayPal. På denne måde verificeres du som den korrekte ejer af kortet, og de vil herefter genindsætte de 12,50,- kr på kortet.

Udover verificeringen af kredit- eller hævekortet, er det også muligt for at ændre betalingsgrænserne for PayPal kontoen. Eksemplet nedenfor viser standardbegrænsningerne på hvor mange penge, der kan sendes og modtages hver måned og år. Disse kan ændres efter behov. Tryk Ophæv dine kontogrænser for at gøre dette.