Opsæt webshop betalinger på PayPal

For at kunne modtage betalinger via PayPal på webshoppen, skal PayPal gøres opmærksom på, at der vil komme betalinger herfra. Dette gøres, når du har logget ind på PayPal's side.

1. Tryk Min profil på PayPals forside for at komme til nedenstående side.

2. Tryk Mine salgsværktøjer for at komme til nedenstående side.

3. Tryk Opdater ud for Webstedspræferencer for at komme til opsætningen, der kan knytte PayPal kontoen sammen med webshoppen.

4. Nedenstående billede viser de 2 funktioner, der er kritiske for at PayPal kan fungere sammen med en SmartWeb shop løsning.

Automatisk retur: Denne skal være Til.

Retur-URL: Her indtaster du webadressen for din webshop.

5. Herefter skal du trykke på Opdater ud for punktet Øjeblikkelig betalingsmeddelelse som vist nedenfor.

Her skal du udfylde adressen til din webløsning og herefter markere punktet Modtag meddelelser om øjeblikkelig betaling og trykke Gem.

Når ovenstående er fuldført, skal PayPal opsættes i SmartWeb som vist i næste afsnit.