9.2.4. Aktiver PayPal på din webshop

Du er her: Kontrolpanel > Webshop > Betalingsmetoder

For at aktivere PayPal på webshoppen, skal du oprette og verificere en PayPal virksomhedskonto. Læs mere herom i de foregående afsnit. Du kan herunder læse, hvordan du aktiverer PayPal på din webshop.

1. Gå til Betalingsmetoder og tryk på rediger.pngud for PayPal.

2. Herefter vises opsætningen af PayPal på webshoppen.

Felterne er beskrevet nedenfor:

• Titel: Angiv en titel for denne betalingstype. I dette tilfælde vil det være naturligt at kalde betalingstypen "PayPal"

• Beskrivelse: Skriv en kort beskrivelse af denne betalingsmetode.

• Status: Angiv betalingsmetoden til at være aktiv, så den er tilgængelig på webshoppen.

• Brugerrettigheder: Angiv hvem der skal kunne bruge denne betalingsmetode. I ovenstående eksempel er PayPal tilgængelig for alle.

• Ordrestatus ved betaling: Angiv hvilken status en ordre, der benytter denne betalingsmetode, skal have systemet.

• Gebyr#1: Indsæt et eventuelt gebyr på denne betalingsmetode i valuta.

• Gebyr #2: Indsæt et eventuelt gebyr på denne betalingsmetode i procent.

• Sortering: Angiv sorteringen for denne betalingsmetode. Jo lavere tal der angives, desto højere på listen vil betalingsmetoden blive vist.

• Brugernavn: Indtast det brugernavn (email), som PayPal kontoen er oprettet med.

3. Når alt ovenstående er udfyldt trykkes Gem, hvorefter PayPal betalingsmetoden er klar til brug.