9.3. Trustpilot

Med Trustpilot kan dine kunder bedømme din e-handelsvirksomhed, hvilket kan være med til at skabe tillid overfor potentielle kunder.
Læs mere på www.trustpilot.dk.

Teknisk integration

1) Indsamling af anmeldelser

1.a. Automatisk feedbackservice
Trustpilot tilbyder en service kaldet Automatisk feedback service. Modulet sørger for at sende kunden en automatisk e-mail, når ordren er sendt. Webshoppen understøtter både version 1 og version 2 helt automatisk.

Gør følgende for at aktivere modulet:

• Aktiver modulet via Trustpilots kontrolpanel og noter e-mail (se indstillingsmuligheder, bl.a. indhold i e-mail)

• Indsæt e-mailen i SmartWebsystemet under Moduler > Integrationer > Trustpilot.

• Husk at klikke på ikonet for at afsende automatisk ordre-afsendt e-mail til kunden. Nedenstående billede viser ikonet inde i den pågældende ordre.

1.b. Link til anmeldelse af virksomhed

Følgende link giver kunden direkte adgang til at anmelde virksomheden på Trustpilot:
http://www.trustpilot.dk/Evaluate/www.domæne.dk

Med ordrenummer:
http://www.trustpilot.dk/Evaluate/www.mitdomæne.dk?a=ORDER_NUMBER

Linket kan indsættes på webshoppen eller i e-mails, f.eks. i din ordrebekræftelse under e-mailtekster i kontrolpanelet.

2) Visning af anmeldelser

Med Trustpilot er det muligt at vise kundeanmeldelser direkte på webshoppen. Dette gøres ved at indsætte en HTML-kode, som kan hentes via linket b2b.trustpilot.dk.

HTML-koden kan indsættes i alle tekstområder ved at klikke Kilde i editoren og indsætte HTML koden.