Addwish

Addwish er integreret direkte ind i SmartWeb og er derfor nemt at sætte op.

Addwish produkter

Addwish tilbyder følgende produkter:

• Ønskeliste funktion som gør det nemt at dele sine ønsker med andre. I ønskelisten er indbygget prisfalds påmindelse. Du kan læse om det her.
    Dette produkt er gratis at anvende.
  • Intelligente produktanbefalinger baseret på købs- og adfærdsmønstre i din webshop. F.eks. forside produkter, produkter i kategorier, i kurven eller på varekort. Du kan læse om det her.
    Dette produkt kræver et abonnement hos Addwish.
  • Avanceret søgefunktion med bl.a. live search, rettelse af stavefejl og søgeresultater baseret på popularitet. Du kan læse mere om det her.
    Dette produkt kræver et abonnement hos Addwish.
  • Anvend personalisering hos din nuværende nyhedsbrevsudbyder med Addwish. Du kan læse mere om det her.
    Dette produkt kræver et abonnement hos Addwish.
  • Automatiske e-mails, f.eks. tabt indkøbskurv. Du kan læse mere om det her.
    Dette produkt kræver et abonnement hos Addwish.

Opsætningsguide

Nedenstående guide viser dig hvordan, du opsætter Addwish på din webshop.

1. Du logger ind i SmartWeb > klikker på Moduler i venstre side > klikker på Addwish.

2. Har du ikke en Addwish konto, så klikker du på banneret og følger guiden. Kontoen er gratis.

3. Når du har fået oprettet en Addwish konto, så indtaster du dit Addwish id i feltet under banneret. Der står også her, hvor du finder dit Addwish id. Du klikker gem.

4. Du skal nu følge guiden som er beskrevet her i panelet.

5. Addwish er nu sat op og kører på din webshop. Det vil i 1. omgang udelukkende være ønskeliste funktionen, indtil du opretter et abonnement hos Addwish.

Bemærk at der kan gå op til 24 timer efter du har aktiveret Addwish hos SmartWeb, til ønskelisten er fungerende på din webshop.

Ofte stillede spørgsmål

1. Hvordan fungerer ønskeliste funktionen?

Når dine kunder besøger din webshop, vil de herefter kunne finde en lille boks der henviser til Addwish.

Hvis en kunde derefter besøger en af dine produkter vil Addwish automatisk foreslå at gemme det specifikke produkt til din kundes ønskeseddel.

Addwish tilbyder forskellig opsætning af ønskelisten:

1. Ønskelisten kan vises overfor alle besøgende på webshoppen (standard)
2. Ønskelisten kan vises overfor besøgende som allerede anvender Addwish (kontakt Addwish)
3. Ønskelisten kan fjernes, hvis den ikke har relevans for dine besøgende (kontakt Addwish)

2. Addwish skal bruge et produkt-feed. Hvor finder jeg det?

Det finder du i SmartWeb > Moduler i venstre side > Addwish. Under punkt 2.

3. Addwish skal bruge et ordre-feed til købshistorik. Hvor finder jeg det?

Dette skal du udlæse manuelt til Addwish via eksport funktionen. Eksport funktionen finder du under Moduler > Eksport > Ordrer.

Addwish skal bruge følgende felter:
- Generelt: Ordre id, Antal, Pris, Produkt id, Varenummer, Produkt titel, Variant titel.
- Kunde: Kunde e-mail.

4. Addwish skal bruge en side til at vise søgeresultater. Hvordan gør jeg det?

Der skal oprettes en tom mappe i sidetræet, som I kan præsentere søgeresultater på.

Sidetræ:

1. Opret mappe kaldet ”Addwish sider”. Den skal være skjult.

2. Opret en side kalder ”Søgeresultater”. Den placerer du i "Addwish sider" mappen. Siden skal ikke være vist i menuen.

3. Siden bør nu kunne findes på www.webshop.dk/soegeresultater/.

Andre sider kan laves, f.eks. ifm. afvist indkøbskurv e-mail.