Sådan opsætter du ePay med SubScripto

Med SubScripto kan du nu oprette abonnementsprodukter i din webshop-løsning.

Når et abonnementsprodukt er blevet købt, vil SubScripto herefter sørge for at oprette en ordre på kundens vegne for hver abonnementsperiode i din Smartweb shop.

Med SubScripto kan din kunde også logge ind via webshoppen, og administrere sine abonnementer.

Har man ikke lyst til faste sammensætninger af abonnementsprodukter, kan SubScripto også konvertere det, en kunde har lagt i kurven, til et abonnement.
Det gør SubScripto fuldstændig unik og ret fleksibel i forhold til abonnementstyper.

Installation

Når du har oprettet dig som bruger på Bontii.dk, og har aktiveret SubScripto-app'en er du klar til at komme igang.

1. Aktiver API adgang.

• Gå til: Kontrolpanel > API
  • Sæt flueben i "API adgang" og klik på "Gem"

2. Opret en ny administrativ bruger i Smartweb med API-adgang:

3. Opsæt SubScripto i din Bontii- og Smartweb administration

4. Opsig eller sæt abonnement på pause

Eksempler på abonnementsprodukter

• Barberklinger hver måned

• Frugtkasse hver uge
  • Babytøj hver måned
  • Personlige plejeprodukter hver måned
  • 3 par sokker hver måned
  • Proteinpulver hver 3. måned

Fordele

Med denne app fra Bontii, får du mulighed for.

• Abonnementsbetalinger
  • Konvertér indhold af kurv til abonnement

Kræver

Funktioner

• Abonnementshåndtering
  • Bruger-login på egen webshop-løsning
  • Integreret med MailChimp
  • Konvertér indhold af kurv til abonnement

FAQ

• Hvordan får jeg SubScripto på min webshop?

Det kræver en smule installation før end SubScripto kan fungere på din webshop. Men når det først er sat op første gang så fungerer SubScripto i baggrunden af din webshop.

• Hvordan foregår betalingen efterfølgende?

SubScripto indehodler betalingsmetoden, ePay. Med ePay fungerer betalingen og købsflowet som den altid har gjort i din webshop, og de tilbagevendende betalinger kommer ind som almindelige ordrer.
Betalingsmetoden sørger for løbende at oprette ordrer i din webshop.
Med ePay tilknyttet SubScripto vil du som altid kunne se transaktionen via din webshop og hæve beløbet i overenstemmelse med dine forretningsprocesser.

• Hvad betyder "konverter indhold af kurv til abonnement"?

Lad os sige, at du sælger proteinpulver og ikke har nogle faste abonnementsprodukter som udgangspunkt.
En kunde lægger noget proteinpulver i kurven, og det vil kunden gerne have hver 3. måned.
Med SubScripto i kurven kan kunden nu ændrer dette produkt til et abonnement, som denne kunde får leveret hver 3. måned.
En ny kunde lægger måske selvsamme produkt i kurven, men vil kun have det 1 gang.
Det er med andre ord muligt med SubScripto, at et produkt både kan være et "løst" produkt og et abonnementsprodukt på een og samme tid.

• Hvordan stopper kunden sit abonnement?

Som udgangspunkt er det ikke nødvendigt for en kunde at være oprettet som bruger på din webshop for at kunne oprette et abonnement.

Hvis kunden ønsker at administrere sit abonnement, kræver det dog, at kunden opretter en brugerkonto med den samme email, som blev brugt under bestillingen af abonnementet.

Du har dog også mulighed for at administrere kundernes abonnementer på deres vegne.
Når en kunde er oprettet som bruger på din webshop kan de herefter logge ind på webshoppen.
Er kunden logget ind på din webshop sørger SubScripto for, at tilføje et ekstra menupunkt til brugermenuen - "Mine abonnementer".
Herindekan kunden nu stoppe sit abonnement med nogle få klik.

• Kan kunden sætte sit abonnement på pause?

Ja, kunden kan sætte sine respektive abonnementer på pause. Abonnementer tilgås via brugermenuen - "Mine abonnementer".
Når kunden igen er parat til, at genoptage et abonnement kan det startes igen.
Et abonnement fortsætter den cyklus og i det interval, som det startede ud med.