Flyt domæne

Du er her: Kontrolpanel > Generelt > Sprog og domæner

Sådan flytter du dit domæne

Følg disse 9 trin for at flytte dit domæne:

1) Gå ind på Kontrolpanel > Sprog & domæner.

2) Tryk på ’Tilføj domæne’ i øverste højre hjørne

3) Vælg ’Tilføj domæne jeg allerede ejer’

4) Vælg ’Jeg vil bestille en flytning (DNS) af domænet’

5) Indtast det domæne du ønsker at flytte

6) Vælg ’Søg’ og vent et par sekunder, mens systemet arbejder.

7) Såfremt domænet kan flyttes, så har du mulighed for at vælge ’Flyt’.

8) Du vil blive spurgt, om du er sikker. En flytning af domæne kræver nogle gange en auth-kode (især ved internationale domæner), som kan bestilles hos din nuværende domæne udbyder. Auth-koden er en ekstra sikkerhed imod uautoriserede overførsler af domæner.

9) Dit domæne er nu bestilt. Vær opmærksom på, at det kræver en manuel opsætning i vores kundeservice, men du modtager en e-mail så snart domænet er tilføjet løsningen. Når du har modtaget bekræftelsen på domænet, og evt. aktiveret dette, kan du vælge domænet som dit primære domæne ved at redigerer domænet her under sprog & domæner.

Denne video forklarer processen step by step: