Flyt domæne

Du er her: Kontrolpanel > Generelt > Sprog og domæner

Sådan flytter du dit domæne

Følg disse 8 trin for at flytte dit domæne:

1) Gå ind på Kontrolpanel > Sprog & domæner, som vist i nedenstående billede.

2) Tryk på ’Tilføj domæne’ i øverste højre hjørne

3) Vælg ’Tilføj domæne jeg allerede ejer’

4) Vælg ’Jeg vil bestille en flytning (DNS) af domænet’

5) Indtast det domæne du ønsker at flytte

6) Vælg ’Søg’ og vent et par sekunder, mens systemet arbejder.

7) Såfremt domænet kan flyttes, så har du mulighed for at vælge ’Flyt’.

8) Du vil blive spurgt, om du er sikker. En flytning af domæne kræver en auth-kode, som kan bestilles hos din nuværende domæne udbyder. Auth-koden er en ekstra sikkerhed imod uautoriserede overførsler af domæner.