Køb domæne

Du er her: Kontrolpanel > Generelt > Sprog og domæner

Sådan køber du et nyt domæne

Følg disse 8 trin for at købe et nyt domæne:

1) Gå ind på Kontrolpanel > Sprog & domæner.

2) Tryk på ’Tilføj domæne’ i øverste højre hjørne.

3) ”Køb et nyt domæne” er forhåndsvalgt.

4) Indtast dit ønskede domæne navn i feltet og vælg en endelse (f.eks. ”.dk”). Du kan vælge den domæneendelse der passer dig bedst ud fra den liste der er mulig.

5) Vælg ’Søg’ og vent et par sekunder, mens systemet undersøger om det ønskede domæne er ledigt.

6) Såfremt domænet er ledigt kan du købe det ved at trykke på ’Køb’.

7) Indtast dine oplysninger i formularen og vælg ’Ja tak, køb domæne’.

8) Dit domæne er nu bestilt. Vær opmærksom på, at det kræver en manuel opsætning i vores kundeservice, men du modtager en e-mail så snart domænet er tilføjet løsningen. Når du har modtaget bekræftelsen på domænet, og evt. aktiveret dette, kan du vælge domænet som dit primære domæne ved at redigerer domænet her under sprog & domæner.

Denne video forklarer processen step by step: