Lav handelsbetingelser-tekst

Du kan herunder læse, hvordan du opretter dine egne e-handelsbetingelser og sender dem med ordrebekræftelsen.

1. Opret en almindelig tekstside. Du kan i denne guide læse hvordan.

2. Du skal herefter indsætte en tekst, der forklarer dine e-handelsbetingelser. Læs handelsbetingelserne fra e-mærket her.

3. Du kan vælge om handelsbetingelserne skal være synlige i menuen eller være skjult.

4. Send link til handelsbetingelserne i ordrebekræftelsen under 'Kontrolpanel > Indstillinger > Ordrer'. Se billedet nedenfor: