Peg domæne

Du er her: Kontrolpanel > Generelt > Sprog og domæner

Sådan peger du et domæne

Følg disse 7 trin:

1) Gå ind på Kontrolpanel > Sprog & domæner, som vist i nedenstående billede.

2) Tryk på ’Tilføj domæne’ i øverste højre hjørne.

3) Vælg ’Tilføj domæne jeg allerede ejer’.

4) Vælg ’Jeg vil selv pege domænet via DNS ændringer’

5) Indtast dit domæne, som du ønsker at pege og vælg ’Søg’, vær opmærksom på at vælge den rigtige endelse (.dk, .com osv.)

6) Vent et par sekunder, mens systemet undersøger om domænet kan peges. Vælg dernæst ’Peg.

7) Nu får du oplyst IP-adressen, som skal bruges til at pege ind på.